Majoitus

Verlassa voi majoittua 1800-luvun lopun tunnelmaa henkivissä tehtaan työntekijöiden entisissä asunnoissa. Yöpyminen onnistuu myös perinteikkäässä uittotuvassa, uudemmissa puumökeissä tai taivasalla puussa.

Majoitus

Verlassa voi majoittua 1800-luvun lopun tunnelmaa henkivissä tehtaan työntekijöiden entisissä asunnoissa. Yöpyminen onnistuu myös perinteikkäässä uittotuvassa, uudemmissa puumökeissä tai taivasalla puussa.

Raili-Kaarina mökit

Puurakenteiset Raili-Kaarina-mökit sijaitsevat noin puolen kilometrin päässä tehdasmuseolta Vähä-Kamposen rannassa, Verlankosken alajuoksulla. Nostalgisissa 60-luvulla rakennetuissa mökeissä on isoilla ikkunoilla ja takalla varustettu tupa, keittiösyvennys, kaksi alkovia ja WC. Mökkejä on neljä ja jokaiseen mahtuu 4-6 henkilöä.

Verlan kämpät

Hirsniemen neljä kämppää sijaitsevat noin puolen kilometrin päässä tehdasmuseolta, rauhallisessa niemessä. Pyöröhirsistä rakennetut mökit on remontoitu vastikään. Mökkien koko on 25 neliömetriä ja niihin mahtuu 3-4 henkilöä. Hirsniemen eläinten mukaan nimetyt kämpät vievät vieraansa keskelle aitoa metsän elämää hiekkapohjaisen järven rantaan.

Verlan uittotupa rakennettiin 1900-luvun alkupuolella ja se oli pitkään suljettuna yleisöltä. Uittotupa on osa maailmanperintökohteen rakennuskantaa ja kuuluu suojelukokonaisuuteen. Se tarjosi tukkeja uittaneille lentojätkille yöpaikan rankan työpäivän päätteeksi. Tupa sopii 4-6 henkilölle ja siinä ei ole sähköä. Tuvassa on keittonurkkaus ja kuivakäymälä.

Puiden kansa

Puiden kansa - Tervarumpu Ecocamp Verla on ystävyksille, pariskunnille ja perheille tarkoitettu, ainutlaatuinen ja ekologisesti kestävä elämys, joka tarjoaa tilaisuuden irrottautua arjesta ja ottaa suora yhteys luontoon. Tervarumpu Ecocamp Verla sijoittuu maailmanperintökohde Verlassa luonnonkauniiseen paikkaan, Verlankosken yläjuoksulle kuuluisan kalliomaalauskallion lähimaastoon, Kymijoen vesistön huikeisiin maisemiin ja ympäristöihin.

Verlan Suma

Verlan Suma toimii vierailijoita, palveluita ja alueen elämyksiä yhteen keräävänä palvelupisteenä, josta on yhteydet ympäröiviin kulttuuri- ja luontoarvoiltaan ainutlaatuisiin kohteisiin. Asiointi Sumassa tapahtuu sekä palveltuna että itsepalveluautomaation kautta aamukuuden ja iltakymmenen välisenä aikana.

Rekisteröidy heti!

Tutustu tarkemmin: Verlansuma.fi

Tilaus
Jos tilaus on keskeneräinen, näet sen tiedot tässä.