Sawyer Micro Point One Squeeze vedensuodatin

45,00 €

Käteen sopiva ja se painaa vain 57 g, yksinkertaisesti parhaita saatavilla olevia vedenpuhdistimia, kun otetaan huomioon niiden koko paino ja vedenpuhdistusominaisuudet.

Voit käyttää pillin tapaan, kiinnittää sen puristuspussiin, tuunata sen juomarakon letkuun tai kiinnittää suoraan normaaliin kierrätyspulloon.

Puhdistimella voit suodattaa 378 540 litraa vettä. Käytännössä tämä vesimäärä riittää koko eliniän. Suodattimena on 0.1 mikronin ontelokuituinen kalvosuodatinta, sama kun muissakin suodattimissa.

Miten käytetään?

Täytä puristuspussi tai kierteellinen kierrätyspullo vedellä joesta, purosta tai järvestä. Kierrä vedensuodatin kiinni pussiin tai juomapulloon (28 mm kierre) ja purista vesi suodattimen läpi juomapulloosi tai johonkin muuhun vesiastiaan.

Juominen suoraan suuaukosta

Jos vettä on saatavilla sellaisessa paikassa, että sitä ei saa puristuspussiin tai pulloon, voit juoda suoraan vedenpuhdistimen suuaukosta käyttäen sitä pillinä. Ppuhdistimessa on helposti avattava korkki.

Puristuspussi hukassa tai se on vaurioitunut?

Kiinnitä suoraan kierteelliseen virvokepulloon. Suosittelemme pehmeää muovia olevia pulloja, kuten 1.5 litran lähdevesipullot.

HUOM!

Puhdistin kestää pakkasta vain jos se on käyttämätön. Käyttöön otettu suodatin ei kestä pakkasta, eikä takuu koske pakkasen vaurioittamaa suodatinta. Kuljeta talviolosuhteissa vedenpuhdistinta esim. povitaskussa, jotta se ei vaurioidu. Yöksi sijoita se makuupussiisi.

Mitä Sawyer Micro setti sisältää?

– 1 x 1. litran puristuspussi
– 1 x vedenpuhdistin
– 1 x vuhdistusruisku
– 1 x adapteri / sovitusrengas puhdistamiseen
– 1 x pilli
– 1 x varatiivisteen

Kenelle tarkoitettu?

Retkeilijälle, vaeltajalle, karavaanarille, matkailijalle, mökkeilyyn ja hätätilanteisiin.

Mitä se poistaa?

Se poistaa 99.99999% bakteereista, kuten salmonella, kolera, leptospiroosi ja Koli. Kaikista alkueläimistä se poistaa 99,9999% esim. giardia ja cryptosporidium. Lisäksi se puhdistaa veden 100 % mikromuoveista.

Saatavilla olevat värit: musta

Tekniset tiedot:

Suodattimen materiaali: Ontelokuitu

Poistaa: salmonella, kolera, leptospiroosi, koli, giardia, cryptosporidium ja mikromuoveja

Suodatuskapasiteetti: 378 540 litraa

Paino: 57 g

Miten huolletaan?

Puhdistin on syytä puhdistaa viimeistään silloin kun sen läpivirtaus hidastuu. Jos se on ollut pitkään käyttämättömänä, on se myös syytä puhdistaa. Huuhtelemalla suodattimen saat samalla kostutettua puhdistimen suodattimen, jolloin se päästää veden läpi helpommin. Suodatin puhdistetaan puristamalla puhdasta vettä suodattimen läpi puhdistusruiskua apuna käyttäen. Purista vettä suodattimen läpi niin paljon, että läpi puristettu vesi on kirkasta.

Poistaako makua, kemikaaleja ja metalleja vedestä?

Poistaa bakteereiden ja maa-ainesten aiheuttaman maun. Ei poista rautaa, rikkiä, muita kemikaaleja tai yksinkertaisia yhdisteitä. Maku voidaan peittää käyttäen makuaineita kuten Gatorade tai crystal light (suodatin on puhdistettava heti käytön jälkeen).

Tiedustelut

Verlan Suma / Hang Outdoors
ryhmat@verlansuma.fi
+358 50 350 6160
Y-tunnus: 2175966-5
Kauppias
Verlan Suma / Hang Outdoors
ryhmat@verlansuma.fi
+358 50 350 6160
Y-tunnus: 2175966-5
Tilaus
Jos tilaus on keskeneräinen, näet sen tiedot tässä.