Repoveden kansallispuiston sydämessä

110,00 € / 5 h

Virkistysretkipäivä Repoveden kansallispuistossa vaeltaen, veneillen ja luontoruokailusta nauttien.

Vihreä metsä, siniset vedet ja kansallispuisto kutsuvat. Luonnon kauneus, värien rikkaus, rauha ja kaikilla aisteilla eläminen ovat hyvän elämän tärkeitä edellytyksiä. Tietoisuus, että jo kivikauden ihmiset ovat näitä polkuja kulkeneet antavat yhdessä kokemisen tunteen. Mikä onkaan parempi tapa viettää virkistyspäivää.

Kokoonnumme Repoveden kansallispuiston portilla Lapinsalmella. Opas antaa ohjeet metsässä liikkumiseen ja esittelee lyhyesti puiston ja lähtee sitten ryhmän kanssa maastoon. Matkalla ylitetään Lapinsalmen kuuluisa riippusilta. Kotvan päästä saavumme kauniille Aurinkoniemelle, missä on keraamisin astioin katettu kahvipöytä. Nautimme nuotiokahvit, herkullisen lohisämpylän tuohivasusta ja makean kakunpalan. Vietämme hetken kaikessa rauhassa. Ennen vaellukselle lähtöä otamme vielä pienen venyttelyn.

Kiehtovien ja vaihtelevien maisemien kautta vaellamme Kuutinlahdelle, mistä venekuljetus Mustalammin vuoren juurelle. Kiipeämme näkötorniin ihailemaan erämaahan avautuvia silmän kantamattomia järvi- ja metsämaisemia.

Paluu veneellä takaisin Kuutinlahden poukamaan, jossa tarjolla herkullinen luontoateria. Retkipäivä jatkuu veneellä puiston sydämessä ohi Olhavanvuoren ja Löppösen luolan kalliomaalauksen, ja profiilikallioiden kautta takaisin Lapinsalmelle.
 

Lisätietoa veneestä

Turvallinen moottorilla kulkeva puinen tervantuoksuinen vene, joissa tarvittavat, lain vaatimat varusteet. Veneet huolletaan ja katsastetaan säännöllisesti. Turvaliivit, sadeviitat, istuinsuojukset.

Tarjoilut

Nuotiokahvit, suolainen ja makea kahvileipä Aurinkoniemessä, luontoruokailu Kuutinlahdessa.

Oheisohjelmat ja -palvelut

Päivän ohjelmaan voidaan liittää erilaisia työpajoja, Jang Su - virkistävä ja vahvistava terveysliikunta, teema-opastus tai Metsämieli-ohjelma.
Pyydä tarjous. Annan mielelläni lisätietoa retkestä ja sen sisällöstä.

 

Perustiedot

Kohde0Riippusillantie 55,47910 Hillosensalmi
Lisätietoja:Retkille kannattaa aina varustautua maastoon sopivin ja säänmukaisin jalkinein ja vaatetuksin.

Tiedustelut

KymiSun
info@kymisun.fi
040 518 5225
Y-tunnus: 1467618-3
Kauppias
KymiSun
info@kymisun.fi
040 518 5225
Y-tunnus: 1467618-3
Tilaus
Jos tilaus on keskeneräinen, näet sen tiedot tässä.