Aikamatka Repoveden kansallispuistoon

99,00 € / 6 h

Luonnossa on hyvä olla, luonto rauhoittaa, kasvattaa, yhdistää, parantaa, tekee onnelliseksi. Retkipäivän ohjelmassa patikoidaan, veneillään, sukelletaan ajassa taaksepäin, herkutellaan nuotiolla.

Tapaaminen Repoveden kansallispuiston portilla Lapinsalmella. Oppaana Seija toivottaa ryhmän tervetulleeksi, antaa ohjeet metsässä liikkumiseen ja  esittelee lyhyesti kansallispuiston.  Hän johdattelee meidät patikoinnin ohessa menneisiin aikoihin, muinaisten suomalaisten tapoihin ja uskomuksiin.

Lapinsalmen portilta kuljemme lyhyen matkan kohti vesistöä, ja saavumme yhdelle kiehtovimmista paikoista Repovedellä, Lapinsalmen riippusillalle, jonka ylitämme. Vaellamme kauniille Aurinkoniemelle, jossa tervetuliaismalja ja pieni tarjoilu.

Retki jatkuu oppaan johdolla kiehtovien ja vaihtelevien Kapiaveden maisemien kautta Kuutinlahdelle. Käymme veneellä Mustalammin vuoren näkötornilla ja palaamme takaisin Kuutille, jossa tällä välin Riitta on loihtinut herkullisen luontoaterian.

Retkipäivä jatkuu veneellä puiston sydämessä Olhavan vuoren ohi, Löppösen luolan kalliomaalauksen  ja vaikuttavien profiilikallioiden kautta takaisin Lapinsalmelle.

Varusteet

Puinen tervantuoksuinen, turvallinen koskivene, joissa tarvittavat, lain vaatimat varusteet. Vene huolletaan ja katsastetaan säännöllisesti. Turvaliivit, sadeviitat, istuinsuojukset.

Tarjoilut

Nuotiokahvit  suolaisella ja makealla, luontoateria lohiherkku nuotiolta, keitinperunat, raikas salaatti, isoäidin kurkkusalaatti, kiviuunileivät rukiista ja kaurasta, levitteet, makuvesi, nokipannukahvit ja lumpeenvalkoinen kakku.

 

Perustiedot

Kohde0Riippusillantie 55,47910 Hillosensalmi
Lisätietoja:Retkille kannattaa aina varustautua maastoon sopivin ja säänmukaisin jalkinein ja vaatetuksin.

Tiedustelut

KymiSun
info@kymisun.fi
040 518 5225
Y-tunnus: 1467618-3
Kauppias
KymiSun
info@kymisun.fi
040 518 5225
Y-tunnus: 1467618-3
Tilaus
Jos tilaus on keskeneräinen, näet sen tiedot tässä.