Verlan Klubi

Alkaen 265,00 € / 4 h

Verlan Klubi on yksi Verlan maailmanperintökohteen keskeisistä rakennuksista ja se on rakennettu 1919 Verlan pahvitehtaan silloisen toimitusjohtajan Wilhelm Thesleffin lahjoitusvaroilla tehtaan työntekijöiden vapaa-ajanviettoon ja sivistämiseksi.

Alkuperäisessä käyttötarkoituksessaan klubi ehti olla muutaman vuoden. Kipeän asuntopulan takia 1920-luvun puolivälistä 1940-luvun lopulle se oli asuntokäytössä. Talon isosali oli muutettu neljän perheen asunnoksi ja yläkerrassa asui kaksi perhettä. Rakennus palautettiin alkuperäiseen käyttöönsä 1947, minkä jälkeen se on palvellut mm. näytelmä- ja keskustelukerhoja, elokuvaesityksiä ja iltamia. 2000-luvun alkupuolella klubi oli jo joutunut niin huonoon kuntoon, että se päätettiin ottaa kokonaan pois käytöstä.

Vuonna 2009 Verlan tehdasmuseo yhdessä Verlan kyläyhdistyksen kanssa päättivät käynnistää talon peruskorjauksen. Korjausurakka valmistui 2012 ja tänä päivänä talo palvelee arvonsa mukaisesti Verlan kyläyhdistyksen toimintaa Seuratalona ja entisaikaan puhekielen nimellään Verlan Klubina ryhmiä aamiaisten, tapaamisten, kokousten ja juhlatilaisuuksien muodossa. 

Verlan klubin rakenne ja piha

Talon alakerta koostuu seuraavista tiloista: eteinen, narikka, WC, sali ja näyttämö, kabinetti, keittiö ja keittiön eteinen. Yläkerta ei ole käytössä ja se on suljettu yleisöltä. Pääsisäänkäynti on rakennuksen edustalta Verlantieltä ja liikuntaesteisille on sisäänkäynti rakennuksen takaa suoraan saliin. Keittiöllä on oma sisäänkäyntinsä.

Klubin pihalla keittiön sisäänkäynnin edessä on pysäköintilaa muutamalle ajoneuvolle. Erillinen laajempi parkkipaikka sijaitsee noin 100 metriä seuratalosta tehdasmuseon suuntaan. Parkkipaikalta johtaa oma polku talolle. Tienvarteen pysäköintiä ei suositella turvallisuus syistä. Pelastustiet on pidettävä aina vapaina.

Henkilömäärät

Klubin suurin sallittu rakennustekninen henkilömäärä yhtäaikaisesti sisätiloissa on 290 hlöä. Käytännön syistä henkilömäärän ei tule ylitää 100 hlöä.

Varustelu

Verlan klubilla on seuraava varustelu vuokraajan käytössä.

Sali

 • Avara, valoisa ja hapekas tila

 • Projektori ja valkokangas

 • Internet-yhteys (WiFi)

 • Piano

 • Näyttämö

 • Pöydät ja tuolit 54 hlölle perusasennossa (takatilasta määrä lisättävissä 80:een)

Kabinetti

 • Kokouspöytä ja tuolit perusasennossa

 • Iso näyttö

 • Internet-yhteys (WiFi)

Eteisaula, narikka ja WC

 • ulkovaatteiden säilytys

 • esteetön WC

Keittiö

 • Kahvinkeitin

 • vedenkeitin

 • 2 x jääkaappi

 • Liedet

 • Uunit

 • Astianpesukone

Verlan klubin varaaminen

Verlan klubi on varattavissa tunneittain viikolla. Viikonloppuisin Seuratalo on varattavissa vain koko viikonlopuksi niin että varaus alkaa perjantaina klo 18 ja päättyy maanantai-aamulla. Viikonlopun purkaminen tunti- tai vrk-varauksiksi ei ole mahdollista.

Verlan Seuratalo on varattavissa vain online-järjestelmästä ja prosessi alkaa kuvan alta. Varaus maksetaan heti. Tarkemmat ohjeet Seurantalon käytöstä lähetetään erikseen hyvissä ajoin ennen varauksen alkua.

Seurataloon on mahdollista käydä tutustumassa ennakkoon. Palvelu on maksullinen ja se on varattavissa vain olemalla yhteydessä asiakaspalveluun:
> Yhteydenotot.

Avaimet sijaitsevat älyavainlaatikossa suoraan kohteessa ja niiden käyttöönotto edellyttää sisäänkirjauksen ja varauksen ajan voimassa oleva PIN-koodi tekstiviestinä varauksen yhteydessä ilmoitettuun puhelinnumeroon heti sisäänkirjautumisen jälkeen.

Vuokralainen on vastuussa avaimesta koko varauksensa ajan. Avain tulee palauttaa  heti varauksen päättyessä samaan avainkaappiin, mistä se noudettiin. Palauttamatta jääneestä avaimesta peritään ehtojen mukainen korvaus.

Ryhmäpalvelut ja tilaaminen laskulla

Seuratalolle on tilattavissa laaja skaala erilaisia palveluja kokoustarjoiluista aktiviteetteihin ja opastuksiin. Seuratalolla on myös mahdollista käydä tutustumassa ennakkoon. Palvelujen tarjonnasta vastaa kokonaisvaltaiseti Verlan Suma, puh. +358 50 350 6160, ryhmat@verlansuma.fi

Y-tunnuksen omaavilla yrityksillä ja yhteisöillä on mahdollista tilata Seuratalo myös laskulla. Laskutuspalvelu on maksullinen ja laskutuspalkkio on 25 eur/lähetetty lasku. Laskulla varaamiset hoidetaan ottamalla yhteyttä asiakaspalveluun:
> Yhteydenotot.

Loppusiivous, roskat ja rikkoontumiset

Asiakas vastaa loppusiivouksesta koko tilan osalta annetun ohjeistuksen mukaisesti. Siivouksen on tapahduttava varauksen voimassaoloaikana. Roskat tulee lajitella Seuratalon yhteydessä olevaan lajittelupisteeseen.

Henkilökunta tekee kohteeseen lopputarkastuksen varauksen päättymisen jälkeen. Mikäli lopputarkastuksessa havaitaan huomautettavaa, asiakkaaseen ollaan etukäteen yhteydessä.

Mikäli kohdetta ei ole asianmukaisesti siivottu, kohteeseen tilataan siivous asiakkaan kustannuksella. Siivoumaksu vaihtelee saatavuudesta riippuen 300-400 euron välillä kaikkine järjestelyineen ja kiireysluokkineen.

Kalusteiden, välineiden ym. rikot tulee ilmoittaa aina ennakkoon ja mahdolliset korvausvelvoitteet katsotaan aina tapauskohtaisesti. Ilmoittamatta jätetty rikko veloitetaan asiakaalta aina automaattisesti täysarvolla kuluineen.

Lemmikkieläimet

Lemmikkieläinten tuominen seuratalon sisätiloihin on kielletty.

Ehdot

Seuratalon varaaja on täysimääräisesti vastuussa koko rakennuksesta ja sen pihapiiristä sekä myös vieraistaan. Tutustu varausehtoihin huolella ennen varaustasi.

Tiedustelut

Verlan Mökit / Repovalkea Oy
info@verlanmokit.fi
Katso Meistä/yhteydenotot
Y-tunnus: 2363958-7
Kauppias
Verlan Mökit / Repovalkea Oy
info@verlanmokit.fi
Katso Meistä/yhteydenotot
Y-tunnus: 2363958-7
Tilaus
Jos tilaus on keskeneräinen, näet sen tiedot tässä.