Oru Kayak melonta omatoimisesti Repovedellä

Alkaen 30,00 € / 2 h

Lapinsalmen melontatukikohdassa on Hang Outdoorsin omatoiminen palvelupiste, josta saat varattua Oru-kajakit aamusta auringonlaskuun. Tee varaus vähintään 2 tuntia ennen vuokra-ajan alkua. Koe Repovesi vesiltä!

Oru-kajakki on yhden henkilön vakaa ja kevyt kajakki, joka sopii myös aloittelijoille. Oru-kajakki painaa n.10 kiloa. Oru Inletin kokonaiskantavuus on 125 kg ja Oru Beachin 136 kg. Inlet on hieman lyhyempi ja soveltuu parhaiten lapsille. Beach malli hieman pidempi ja nopeampi ja soveltuu aikuisille ja pidempiin melontoihin.

Varauksen tekemisen jälkeen saat ohjeet ja lukituskoodin, jolla voit varusteet noutaa. Melontatukikohta on Lapinsalmen pysäköintialueen välittömässä läheisyydessä. Tukikohdasta on matkaa laiturille 100 m. Oru-kajakki on helppo kantaa laiturille, et tarvitse kuljettamiseen kärryjä.

Vuokra-aika on minimissään 2 tuntia, joka takaa kiireettömän ja mukavan melontakokemuksen. Aikaa on reilusti varusteiden noutoa ja varusteiden pukemista varten. Vesillä on paljon nähtävää ja aika kuluu kuin siivillä.
Asiakkaan sanoin: "Kyllä Repovesi on vaikuttavampi vesiltä kuin maalta. "

Vuorokausivuokra ajoittuu aikavälille klo 12.00 seuraavan päivän klo 11.00. Pidempiin vuokrauksiin tai välineiden vuokraukseen ulos Repoveden alueelta ole meihin yhteydessä niin sovitaan vuokra-ajat ja käytännön asiat erikseen.

Vuokrahintaan sisältyy

  • Kajakki ja mela

  • Kelluntaliivit 1 kpl uimataitoiselle aikuiselle, paino 40 - 130 kg

  • Vedenpitävä pussi 10 litraa

Turvallisuus

  • Uimataito on pakollinen.

  • Kelluntaliivin käyttäminen on pakollista.

  • Käyttäjä liikkuu vesillä aina omalla vastuullaan ja vastaa täysin omasta turvallisuudestaan.

  • Älä seiso kajakissa, lähde ja rantaudu aina polvillasi tai istuen.

  • Mikäli pelkäät vettä tai erityisen heikot käsivoimat ja tasapaino-ongelma emme suosittele vuokraamista omatoimisesti. Tarjoamme myös opastettuja melontaretkiä.

Perustiedot

KohdeKouvola
Riippusillantie 55,47910 Hillosensalmi

Tiedustelut

Hang Outdoors
tony@hangoutdoors.fi
+358 50 350 6160
Y-tunnus: 2175966-5
Kauppias
Hang Outdoors
tony@hangoutdoors.fi
+358 50 350 6160
Y-tunnus: 2175966-5
Tilaus
Jos tilaus on keskeneräinen, näet sen tiedot tässä.