Verlan maailmanperintökohteeseen uusi ravintolayrittäjä

UPM Verlan tehdasmuseo ja J & S Kurvinen Ky ovat sopineet yhteistyöstä Verlan maailmanperintökohteen ravintolatoiminnoissa kesästä 2019 alkaen. Ravintoloitsija Susanna Kurvisen luotsaama Ravintola Verla avautuu heti vapun jälkeen 2.5. Ravintola palvelee Verlan kävijöitä vuosittain koko museokauden ajan toukokuusta syyskuun loppuun.  Susanna Kurvinen pyörittää myös Kouvolassa sijaitsevaa Olé ravintolaa, W ravintolaa Voikkaalla ja Kymin Huvilan ravintolatoimintaa Kuusankoskella.

”Toimintamme tarkoituksena on tuottaa elämyksiä asiakkaille. Verlassa ravintolapalveluiden täytyy olla sellaiset, että Verla-vierailu muodostuu kokonaisuutena täydelliseksi”, summaa ravintoloitsija Susanna Kurvinen tavoitteitaan Ravintola Verlan suhteen. ”Tarkoitus on, että Verlasta saa kahvila- ja ravintolapalvelut koko museokauden ajan tehdasmuseon aukiolojen mukaisesti”.

Unescon maailmanperintökohde Verlan puuhiomo ja pahvitehdas on yksi Kouvolan alueen suosituimmista matkailukohteista. Kohteessa käy vuosittain touko-syyskuussa noin 40 000 matkailijaa, joista museokierroksille osallistuu vajaa puolet. Vilkkain sesonki on juhannuksesta elokuun puoliväliin. UPM:n omistama ja ylläpitämä Verlan tehdasmuseo hallinnoi kohdetta ja vastaa museotoiminnasta. Muut kohteen matkailupalvelut ovat eri matkailupalveluyrittäjien tuottamia ja niistä keskeisimpiä ovat juuri ravintolapalvelut. ”Hienoa, että saimme kokeneen yrittäjän Verlan ravintolapalveluita kehittämään”, iloitsee museonjohtaja Ville Majuri.

Tilaus
Jos tilaus on keskeneräinen, näet sen tiedot tässä.