Kesällä vanhassa tallirakennuksessa palvelevat käsityöpuodit: Pikku Kipon keramiikkapuodin yhteydessä menneiden aikojen helmiä myy Vintage Frilla. Jaalan kädentaitajat myyvät paikallisten käsityöläisten tuotteita ja Torkel Design puusepän tuotteita.

Töitä ja tekijöitä / Torkeldesign

Töitä & Tekijöitä on Turussa 2008 perustettu persoonallisiin ja laadukkaisiin metalli- ja puusepäntuotteisiin erikoistunut yritys. Olipa kyseessä moderni design tai vanha kansanperinne, yritys toteuttaa kaiken suunnittelusta valmiiseen tuotteeseen.

Tiedustelut

Puh. 050 3403550

Tilaa heti isompaa ja pienempää puusta ja metallista

Keramiikkapaja Pikku Kippo ja Vintage Frilla

Pikku Kipon yksilöllistä keramiikkaa, mallisto on muotoilija-keraamikko Liisa Raskisen käsialaa. Yritys tekee myös kynttilöitä ja tuoksusaippuoita. Puodissa myös Osmian, Flown, Öljypuun ja Suklaatilan tuotteita.

Vintage Frillasta löytyy menneiden aikojen helmiä niin pukeutumiseen kuin sisustukseen.

Elämyspajatoimintaa Tehdasmuseon tallissa: Tilaa ryhmällesi toiminnallinen työpajatuokio. Käsintehtyä paperia - tai Luontoa ikuistaen savelle - paja. (työpajat 45 eur /tunti + materiaalimaksut, sis alv. tuokiot räätälöidään ryhmän koon ja teeman mukaan)

Tiedustelut

Puh. 0400 550 864
pikkukippo.fi
vintagefrilla.fi

Käsityöpuoti

Jaalan kädentaitajien puodissa on myynnissä paikallisia käsitöitä usealta eri tekijältä.

Valikoimissa on mm. neuleita, kudonnaisia, hattuja, pellavamekkoja ja -paitoja, mekkoja aikuisille ja lapsille, nukenvaatteita. Ja tietysti villasukkia! Puu- ja pajutöitä, pyyhkeitä, pehmoleluja. Huovutettuja tuotteita, kasseja, koruja ja kortteja. Perinteisiä ja tuoksusaippuoita sekä voiteita. Lisäksi mausteita, yrttiseoksia, mehuja, makeisia ja pikkusuolaisia vaikka matkaevääksi. Monenlaista mukavaa kotiin, mökille tuliaisiksi ja lahjaksi!

Tiedustelut

Jaalan kädentaitajat ry
p. 050 322 3722
jaalankadentaitajat@gmail.com