Ylikypsä possunfile & pippurinen kermakastike LG, salaatti & keitinperuna. Jälkiruokakahvit makean kera.

26,00 € / 2 h

Herkuttelutauko museovierailun yhteydessä piristää.
  
Tilattavissa ennakkoon tarjoiluja ryhmille, jolloin ryhmän minimikoko on 15 henkilöä.
Yksi vaihtoehto koko ryhmälle.

Henkilömäärä ja erityisruokavaliot vahvistetaan viikkoa ennen.

Käytettävissä olevat tilat:

Myllymakasiini n. 70 henkilöä, kahdessa kerroksessa.
Kollamakasiini n. 50 henkilöä, ei rappusia.
Keilaradan paviljonki n. 15 henkilöä.

 

Tiedustelut

Ravintola Verla
susanna.kurvinen@restauranteole.fi
050 475 5550
Y-tunnus: 2331975-1
Kauppias
Ravintola Verla
susanna.kurvinen@restauranteole.fi
050 475 5550
Y-tunnus: 2331975-1
Tilaus
Jos tilaus on keskeneräinen, näet sen tiedot tässä.