Puiden kansa

From 175,00 € / d

Liity puiden kansaan ja vietä yö tai kaksi puussa kauniissa suomalaisessa järvimaisemassa maailmanperintökohde Verlassa. Aikojen alusta lähtien metsä on ollut äärimmäisen tärkeä suomalaisille. Metsät ovat tarjonneet turvallisuutta monella eri tavalla. Se on ollut keino saada ruokaa ja hankkia elantoa. Tämän lisäksi metsä on ollut äärimmäisen tärkeä paikka irtaantua arjen huolista ja rauhoittaa oma mieli. Puiden kansa palauttaa osan tästä ihmisen yhteydestä metsään.

Puiden kansa on pariskunnille ja perheille tarkoitettu uniikki ekologisesti kestävä Tentsile Experience, joka tarjoaa tilaisuuden irrottautua arjesta ja ottaa suora yhteys luontoon. Puiden kansa sijoittuu maailmanperintökohde Verlassa luonnonkauniiseen paikkaan, joka on tarkoitettu vain "puuihmisille".

Tentsile Experience Puiden kansa sisältää

  • Uniikki sijainti (Tentsile Hotspot)
  • Kaunis luonnonranta, jossa pystyy uimaan kirkkaan puhtaassa vedessä
  • Tensile Ecocamp valmiiksi pystytettynä
  • Saunavuoro
  • Kuivakäymälä
  • 1-3 kpl potkupyöriä liikkumiseen

Mitä tarvitset mukaasi

  • Makuupussit
  • Retkikeittimen, mikäli haluat tehdä lämmintä ruokaa tai juomaa
  • Evästä
  • Pyyhkeet saunomiseen

Tentsile Experiencen varaaminen ja check-in

Tentsile Experience on varattavissa vain online-järjestelmästä ja prosessi alkaa kuvan alta Varaa-nappia klikkaamalla. Mikäli haluat samalla varata myös mökkejä tai kämppiä, lisää useampi kohde ostoskoriin ja siirry maksamaan vasta sitten, kun kaikki haluamasi kohteet ovat korissa. 

Tentsile Ecocamp varusteineen on vuokralaisen käytössä tulopäivän klo 14:sta lähtöpäivän klo 12:een. Tarkemmat toimintaohjeet toimitetaan varaajalle tilauksen jälkeen saapuvassa erillisessä varausvahvistuksessa.

Saunavuoro

Majoittumiseen sisältyy 1 (yksi) saunavuoro per päivä. Vuorot varataan online-järjestelmästä etukäteen. Tarkemmat tiedot saunan varaamisesta löytyvät tilauksen jälkeen sähköpostiin kilahtavasta varausvahvistuksesta.

Tentsile Ecocampin sijainti

Tentsile Ecocampin sijainti on luottamuksellinen. Varaamalla Tentsile Experience Puiden kansan sitoudut pitämään Ecocampin tarkan sijainnin omana tietonasi. 

Tarkat tiedot sijainnista annetaan ilmoittautumisen yhteydessä.

Siisteys ja roskat

Vuokralainen on vastuussa Tentsile Ecocampin, sen ympäristön sekä siihen liitettyjen palvelujen siisteydestä ja kunnosta. Tentsilet tulevat olla puhdistettu huolellisesti käytön jälkeen.

Tentsile Experience noudattaa roskatonta retkeilyä. Jätteet on vietävä keräysastioihin joko tehdasmuseolla tai seuratalolla. 

Lemmikkieläimet

Lemmikit eivät ole sallittuja Tentsile Ecocampissa.

Ehdot

Tentsile Expericen varajaa on täysimääräisesti vastuussa kaikista elämykseen liitetyistä palveluista ja rakenteista myös kavereidensa osalta. Tutustu ehtoihin ennen varaustasi: Ehdot.

General

Location0Verlantie 293,47850 Verla
Further information:-

Properties

Shore:river

Enquiries

Tervarumpu / Repovalkea Oy
info@tervarumpu.fi
+358 400 718 248
Company id: 2363958-7
Merchant
Tervarumpu / Repovalkea Oy
info@tervarumpu.fi
+358 400 718 248
Company id: 2363958-7

Tuotteita ja palveluja useilta eri kauppiailta

Verla.fi sivustolla voit tilata useilta eri Verlan eri kauppiailta tuotteita ja palveluja. Voit kerätä tuotteita samaan ostokoriin ja maksaa lopuksi kortilla, verkkopankilla tai laskulla yhdellä maksusuorituksella. Huomaa että jokainen kauppias toimii itsenäisesti ja tuotteiden tilaukset sekä maksut kulkevat aina suoraan asiakkaan ja kauppiaan välillä. Käytännössä asioit jokaisen kauppiaan kanssa erikseen ja saat jokaiselta erikseen vahvistukset ja kuitit sekä muun tarvittavan viestinnän. Luonnollisesti myös tuotteita ja palveluja koskevat tiedustelut aina suoraan kauppiaalle.